Dimarts 27 d’Abril: La Ciberseguretat a les empreses

La Ciberseguretat a les empreses: Protecció del negoci i de les seves dades

27 d’Abril, de 09:30h a 10:30.
Plataforma digital
Unió Empresarial de l’Anoia

La ciberseguretat ha esdevingut un element molt important per a l’empresa. La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, a causa de la implantació de les mesures de restricció de la mobilitat a conseqüència de l’emergència sanitària causada per la covid-19. Els serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors s’han incrementat, i ho seguiran fent, previsiblement, en un futur. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

En aquest context, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur, en què s’emmarca aquest seminari. La iniciativa es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

La sessió de Ciberseguretat a les empreses es dedicarà a exposar els reptes tecnològics que encaren les companyies, oferirà consells d’actuació, informarà sobre recursos per protegir els negocis i fer-los cibersegurs i es presentarà el cas d’èxit de Petromiralles, que ha introduït una sèrie de millores i que aposta fort en matèria de ciberseguretat.

Comptarem amb:

Programa

  • 9.50h – Petromiralles, cas d’èxit en ciberseguretat. Josep M. Prio i Sergi Gil.
    Recursos de Ciberseguretat per a empreses, Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Torn de preguntes.
  • 10.30h – Tancament.