Aquest dissabte el Youth Mobile Festival obre les portes a tot el públic familiar

Internet Segura hi té un estand esperant-vos!

Per primera vegada en els seus tres anys d’història, el Youth Mobile Festival obrirà les seves portes a la ciutadania durant un dia, el dissabte 2 de març; normalment l’esdeveniment és exclusivament per a escoles i centres educatius que hi vulguin assistir.

Estand YoMo 2019

Més d’un miler de joves ja han passat per l’estand que hi hem muntat, dedicat al nostre videojoc Ciberaventura a la ciutat. Els participants han de salvar Vilabot d’un atac cibernètic amb l’ajuda de l’equip de robots STEAM i els seus coneixements sobre seguretat a la xarxa, mentre aprenen a tenir un comportament cibersaludable.

Per anar fent boca, us deixem amb la guia que vam preparar amb consells per fer d’internet un lloc més segur.

Podreu assistir al YoMo el dia 2 de març si us inscriviu amb un codi que han enviat des de diversos llocs (Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, equip del YoMo, mSchools i expositors del YoMo). L’heu d’introduir al següent formulari. En el cas de no disposar de codi, cal demanar-ne un omplint les dades al web.

I si voleu saber les novetats del que passa al YoMo, no oblideu de seguir els nostres perfils d’Instagram (@internetambseny), Twitter (@internetambseny) i de Facebook (@internetsegura.cat). I si feu alguna publicació al respecte, utilitzeu el hashtag #FemEquip i #CiberAventura!