Veniu a salvar Vilabot al YoMo!

Inaugurada la tercera edició del Youth Mobile Festival

Benvingudes i benvinguts a Vilabot! Tothom qui vagi al YoMo ja pot jugar al nostre videojoc Ciberaventura a la Ciutat. El Youth Mobile Festival, en el marc del Mobile World Congress, ha obert les seves portes avui, i amb ell l’estand d’Internet Segura.

Hem treballat de valent per portar a tots els assistents de la fira el videojoc sobre ciberseguretat Ciberaventura a la Ciutat. Explica la història de Vilabot, una ciutat on acaba d’haver-hi un atac cibernètic perpetuat per un misteriós individu. L’equip STEAM compost per un intrèpid grup de robots té la missió d’eradicar tot el malware i tornar la pau a la ciutat. Ho aconseguiran?

La nostra tasca al Youth Mobile Festival té un caire totalment didàctic i divulgatiu, i pretenem que el jovent prengui consciència del que implica el seu pas per la xarxa per acabar tenint una actitud responsable i respectuosa. A part, també volem transmetre, al jovent que hi estigui interessat, la motivació a orientar la carrera professional cap a les disciplines STEAM sobre la ciberseguretat.

Us animem a descarregar el díptic que hem preparat amb consells sobre ciberseguretat i a compartir-lo amb els vostres amics i familiars!

Si voleu estar a l’última del que està passant al YoMo, seguiu els perfils d’Instagram (@internetambseny) Twitter (@internetambseny) i el de Facebook (@internetsegura.cat). I no us oblideu d’utilitzar el hashtag #FemEquip i #CiberAventura en les vostres comunicacions.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]