Us oferim una sèrie de materials i recursos perquè treballeu a l’aula la ciberseguretat

Des de la pàgina d’Educadors d’Internet Segura es recorda en cada àmbit com col·laborar. Estigueu atents d’aquesta pàgina on es publiquin nous materials que podeu compartir. El hashtag que ens identifica és #ComençaAmbTu i #internetsegura2018.

I volem proposar-vos un pas més. Des de les aules sensibilitzem sobre els mals usos dels continguts creats i compartits i que donen origen a problemàtiques o malentesos que perjudiquen o afecten l’entorn escolar. El programa #aquíproubullying és un bon exemple d’això i animem a seguir-lo.

 A més a més, des la secció Internet Segura d’Xtec us proposem que relateu, a partir del 6 de febrer, aquelles accions de sensibilització que heu desenvolupat a través de les nostres unitats didàctiques, d’altres entitats o de creació pròpia a l’aula o a nivell de tot el centre educatiu. Ens agradaria que ens expliquéssiu aquesta feina i que podem compartir-la en els vostres portals web, als blocs o a les vostres xarxes socials a través de l’etiqueta #internetsegura2018

L’objectiu d’aquesta activitat és que els alumnes elaborin minicartells gràfics o mems de caire divulgatiu amb la finalitat de sensibilitzar el seu entorn més proper (centre escolar, famílies…) i ajudar-los a prendre consciència de ser respectuosos quan creem continguts, quan ens connectem i quan els compartim.

Més informació

Descàrrega de la unitat didàctica.

Descàrrega de la metodologia per treballar la unitat didàctica a classe.