Ja som a la Ciutat dels Somnis

Vine a descobrir el joc ‘Ciberaventura a la ciutat’

Com ja us anunciàvem fa uns dies, un any més Internet Segura és present a La Ciutat dels Somnis (27-31 de desembre, estand 19, Palau 1) . Enguany, aquesta esdeveniment en què la canalla és la protagonista tindrà un al·licient espectacular: un joc en què els nens i nenes que hi participin es convertiran en investigadors que hauran d’aturar un ciberatac a la ciutat. Un ‘escape room’ virtual amb tots els elements trepidants que faran que nens i nenes s’ho passin d’allò més bé.  Hauran d’ajudar els robots Linus, Aio, Java i Buntu a fer aquesta missió especial que ha de salvar la ciutat del ciberatac d’un malvat sense escrúpols.  Esteu preparats? També hi haurà activitats per als més menuts, amb espais per dibuixar i crear trencaclosques gegants.

A més a més, i aquesta és una de les novetats de l’edició d’enguany, durant el matí del 28 de desembre, tindrem un petit set de gravació perquè els nens i nenes participin en un vídeo col·lectiu sobre consells de ciberseguretat.

Per l’estand de l’edició anterior hi van passar més de 4.000 nens i nenes que van poder experimentar com es treballava en matèria de seguretat de manera lúdica. I mig miler de pares van contestar un qüestionari sobre l’ús que fan els fills de les noves tecnologies.