Quatre sessions formatives per sensibilitzar i ajudar les empreses

Han tingut lloc al llarg de desembre organitzades per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

La ciberseguretat en la internacionalització, en el comerç i activitats professionals, i en la indústria 4.0 són les qüestions tractades en els tres webinars que aquest darrer mes del 2020 ha programat la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Són sessions formatives que tenen per objectiu sensibilitzar i ajudar les empreses a adoptar les mesures correctes de ciberseguretat, i que formen part de la campanya #NegoCibersegur.

El mes s’ha tancat amb una taula rodona en la qual diferents experts en Ciberseguretat han tractat qüestions com la protecció de la informació, els ajuts i subvencions en curs, i les tendències actuals en matèria de seguretat digital.

Si no les vàreu poder seguir en directe, ara les podeu recuperar clicant sobre l’enllaç corresponent.

  • 18 de desembre. [Vídeo] Taula rodona: Parlem de ciberseguretat. Amb experts sobre tendències, protecció de la informació, disposició, ajuts i subvencions i altres qüestions. Hi intervenen:
    • Xavier Rubiralta Costa, responsable de projectes de ciberseguretat i privacitat de la Universitat Autònoma de Barcelona i vocal de la Junta de COEINF de 2011 a 2019
    • Léonard Janer García, professor de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus i representant de l’Associació GrausTIC
    • Josep Puy i Campàs, director de Data Risc, en representació de Telecos.cat.