Preparat per descobrir tots els secrets de la ciberseguretat?

Converteix-te en un ciutadà segur

secrets ciberseguretatQuins són els teus hàbits de seguretat a la xarxa? Tots fem servir ordinadors, telèfons mòbils o tauletes en la nostra vida quotidiana, i en aquest ecosistema digital hem de ser molt conscients de les nostres fortaleses, però també de les nostres debilitats com a ciutadans digitals. I hem d’entendre que la ciberseguretat no és un terme allunyat sinó que forma part de la quotidianitat més pròxima.

Al llarg de les pròximes setmanes, desgranarem una sèrie de conceptes que t’ajudaran a desenvolupar el sentit crític en el dia a dia digital. Cares conegudes com ara Jordi Basté, Màrius SerraMariola Dinarès, Ernest Codina o Mont Plans t’acostaran a unes quantes qüestions molt importants de cara a preservar la seguretat a Internet.

I, com sempre, no t’omplirem de tecnicismes ni de conceptes inintel·ligibles, sinó que ho farem de manera divulgativa i entenedora per a tothom. Estigues atent a la nostra web i a les nostres xarxes socials perquè durant les pròximes setmanes posarem a prova els teus coneixements.