Dilluns 7 de juny: La ciberseguretat a la teva Empresa

La ciberseguretat a la teva empresa

7 de juny, de 13 a 14h.
Plataforma digital
Departament de Promoció de l’Empresa i el Comerç de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Inscriu-t’hi

El Departament de Promoció de l’Empresa i el Comerç de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza la sessió formativa en línia “La Ciberseguretat a la teva empresa”, un espai online per informar i sensibilitzar sobre la importància de mantenir la privacitat de les nostres dades i protegir els nostres webs per garantir l’actiu empresarial. El webinar tindrà lloc el proper 7 de juny de 13 a 14 hores.

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur, en què s’emmarca aquest seminari, una iniciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

Durant la sessió La Ciberseguretat a la teva empresa, Tomàs Moré, de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, explicarà la campanya #NegoCibersegur, que posa a disposició de les empreses consells, recursos i estratègies per fer front als reptes de la digitalització, preveure les possibles amenaces per a la seguretat de la informació i actuar quan es produeixen. Durant l’acte es presentaran Sant Boi Empresarial, canal de comunicació del teixit productiu i de foment de les relacions empresarials locals, i Sant Boi Comerç, la plataforma en línia de l’Associació de comerciants de Sant Boi.

Comptarem amb:

  • Tomás Moré, Responsable del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Albert Álvarez, Sotsinspector en Cap de la Unitat Central de Delictes Informàtics dels Mossos d’Esquadra.
  • Josep Manel Domínguez, de l’Àrea de Seguretat Pública de Sant Boi de Llobregat.

Programa

  • Benvinguda, a càrrec d’Elisabet Latorre, Regidora de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sant Boi.
  • Presentació de la campanya #Negocibersegur, a càrrec de Tomás Moré, Responsable del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Recomanacions en cas de ciberatac, a càrrec d’Albert Álvarez, Sotsinspector Cap Unitat Central de Delictes Informàtics. Mossos d’Esquadra.
  • Presentació de l’app M7, a càrrec de Josep Manel Domínguez, Àrea de Seguretat Pública de Sant Boi de Llobregat.
  • Presentació de Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial.
  • Precs i preguntes.
  • Cloenda.

Més informació