Estrenem un nou conte sobre ciberseguretat: ‘El pitjor dia de la meva vida’

La protagonista és una nena que té un problema molt gros amb el joc de moda i un cas de robatori d’identitat.

L’Èrica és una nena de deu anys que viu amb passió el món dels videojocs. És una autèntica superguerrera del joc de moda, l’Age of Ancient Legends. Hi juga totes les hores que pot, moltes més de les que serien recomanables per a una nena de la seva edat, ja que els pares passen molt temps tancats al despatx treballant.

Però un dia descobreix que no pot entrar al joc: algú li ha suplantat la identitat i ella s’ha quedat sense accés. I el que és pitjor: perd tots els trofeus que havia aconseguit al llarg dels darrers mesos i el títol de ‘superguerrera’. 

Aquesta és la sinopsi del relat El pitjor dia de la meva vida, el nou conte que publiquem des del programa Internet Segura coincidint amb el Safer Internet Day 2021 i que ja us podeu descarregar (aquí en versió accessible). El relat, que va acompanyat d’una guia de lectura, proposa una reflexió per a petits i grans d’aspectes com la importància de la privacitat, l’empoderament contra el frau, o el paper dels pares i mares en l’ús de les noves tecnologies per part dels menors. És el setè relat que publiquem des d’Internet Segura. Aquests contes volen ser una eina que, de manera entretinguda, facin arribar als petits de la casa, i també als adults, el missatge de la importància de la ciberseguretat. Aquest 2021 el text va en consonància amb el nostre lema del Dia de la Internet Segura: Més digitals i protegits que mai.