Darrers dies per viure La Ciutat dels Somnis!

Internet Segura hi és present amb un estant en què es treballa tot jugant el civisme a la xarxa

Després d’una breu pausa l’últim dia del 2019 i el primer del 2020, el 2 de gener La Ciutat dels Somnis torna a funcionar a tota màquina! Comença així la segona i darrera part d’una trobada que és tota una tradició a Barcelona, que està especialment pensada per a la canalla de 0 a 12 anys, i que des d’Internet Segura hi posem el nostre gra de sorra amb un estand en què es treballa sobretot el civisme digital. Teniu temps per venir-nos a conèixer fins al 4 de gener!

Són centenars les famílies que ja han passat pel nostre estand. És al número 12 de La Ciutat. Hi trobareu informació relacionada amb la ciberseguretat i hàbits cibersaludables, mentre que els petits de la casa poden gaudir de jocs pensats i creats per a l’ocasió i en què es treballa el civisme digital. Els més menuts poden experimentar i tenir un primer contacte amb la tecnologia a través d’unes tauletes tàctils amb què pinten els quatre robots d’Internet Segura: Linus, Aio, Java i Buntu. Els que ja hagin fet 6 anys, i si encara no han arribat als dos dígits, els convidem a intentar “escapar-se de la taula”, participant en un joc de pistes que els portarà a descobrir un missatge sobre el futur d’Internet. I per als que tinguin 9 o més anys els hem preparat un joc de taula titulat Qui? On? Com? en què hauran de fer de detectius sobre un cas de ciberassetjament. El nostre equip de monitors us atendrà i us resoldrà tots els dubtes. Les tres propostes les englobem amb el nom A Internet, amb civisme. Tot@s hi guanyem, i tenen per objectiu fomentar el respecte, el civisme i el sentit crític en l’entorn digital.


Mentre la canalla s’ho passa bé amb els jocs — les partides duren entre 10 i 20 minuts —, els pares i mares que ho vulguin poden respondre a l’estand una enquesta relacionada amb el civisme digital i l’ús dels dispositius per part dels vostres fills i filles.

Us hi esperem!

La Ciutat dels Somnis
Del 27 al 30 de desembre del 2019 i del 2 al 4 de gener 2020, de 10 a 20 h
Recinte Montjuïc
Palaus 2 i 3 (Pl. Univers), Barcelona.