Dimecres 12 de maig: Ciberseguretat fàcil per a pimes

La ciberseguretat a les empreses: Digitaliza el teu negoci. Fes-lo cibersegur

12 de maig, de 17:00h a 18:00.
Plataforma digital
Centre d’empreses Baix Llobregat – PROCORNELLA

Inscriu-t’hi

El Centre d’empreses Baix Llobregat – PROCORNELLA i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ofereixen una sessió formativa sobre com digitalitzar un negoci per fer-lo cibersegur. La sessió, que es dirigeix especialment a propietaris i gerents de microempreses, directius financers i responsables de recursos humans de petites i mitjanes empreses, se centrarà en donar a conèixer quins aspectes ha de tenir en compte una micro o petita empresa en qüestions de ciberseguretat.

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur unainiciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

La sessió formativa brindarà eines per prevenir i identificar un atac informàtic, tant a través de correu electrònic (phishing), a causa d’un sabotatge intern, fruit de l’explotació de les vulnerabilitats dels sistemes o contra la pàgina web corporativa.

Comptarem amb:

  • Tomàs Moré, responsable del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Abel Valadez, Consultor i Formador en Ciberseguretat, soci i director d’ArdiTEC.

Programa

  • Introducció i explicació de la campanya de #NegoCibersegur i dels recursos formatius per a pimes, a càrrec de Tomàs Moré, responsable del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Introducció fàcil sobre la ciberseguretat i 5 casos pràctics de PIMES, a càrrec d’Abel Valadez, d’ArdiTEC.

Més informació.