Vols saber com salvaguardar la teva privacitat? A Pren el control de qui ets a Internet! trobaràs eines, consells i recursos per conèixer i valorar la importància de la teva privacitat. Descobriràs com interactuar perquè els dispositius i les aplicacions només tinguin la informació imprescindible i necessària sobre tu. Aprendràs a controlar la teva privacitat i coneixeràs estratègies, trucs i mecanismes per aconseguir que el teu jo a la xarxa no deixi un rastre fàcil de seguir.

Pren el control… als dispositius portàtils intel·ligents

Saps què passa amb les dades recopilades pels teus dispositius portàtils? Saps si les dades que recullen es poden compartir o vendre a tercers? T’expliquem com pots vetllar perquè els teus wearables no comprometin la teva privacitat.

Pren el control… als navegadors

La nostra activitat a la xarxa és monitorada a través de rastrejadors d’empreses i corporacions que volen informació sobre els enllaços que cliquem, els webs que visitem o les compres que efectuem. Aprèn a resguardar la teva privacitat d’ulls indiscrets mentre navegues.

Pren el control… a les aplicacions

Vés alerta si revises les condicions d’ús d’una aplicació i et sembla que és excessivament tafanera. Si trobes que hi ha apps que volen emmagatzemar massa informació sobre tu, o si no saps ben bé a quines mans podria acabar, t’interessen les nostres alternatives.

Descarrega’t els materials… I ajuda’ns a difondre la ciberseguretat

Amb aquests cartells i materials gràfics pots ajudar a donar a conèixer la importància de protegir la privacitat a Internet.

Imatges per a xarxes

Cartells

Si ets una organització o entitat, amb aquests paquets de materials gràfics ens pots ajudar a difondre ‘Pren el control de qui ets a Internet’.

Logos

Pòster A4

Bàner per a web