Practiquem els hàbits cibersaludables!

Durant les pròximes setmanes descobreix tot el que has de saber per esdevenir un ciutadà digitalment preparat

habits cibersaludablesJa és un fet. Ja s’ha presentat ‘Practica els hàbits cibersaludables’, una campanya que té com a objectiu d’apoderar la ciutadania en matèria de coneixements digitals.  A través de cinc eixos (dades segures, revisa privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius actualitzats), i durant les pròximes setmanes, es desgranaran una sèrie de consells i bones pràctiques en l’àmbit de la nostra relació amb Internet i les noves tecnologies. Sempre amb un esperit positiu i constructiu. Personatges com Jordi Basté, Mariola Dinarès, Ernest Codina, Dani Jiménez, Mont Plans, Vicki Bernadet i Màrius Serra seran els conductors del discurs, aportant situacions quotidianes i experiències pròpies.

La ciberseguretat, una prioritat ciutadana

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, durant la presentació pública, va reconèixer que és necessària ‘una nova ciutadania digitalment formada, apoderada i protegida’. Només d’aquesta manera es pot assolir una ‘democràcia més participativa i preparada per a la nova era digital’.

El director del CESICAT, Oriol Torruella, va destacar que la campanya s’emmarca en un pla global del govern de convertir la ciberseguretat en una qüestió prioritària per als ciutadans. I es completa amb accions de formació i sensibilització, així com una ‘Guia per a la pràctica d’uns hàbits cibersaludables’.

Ressò a la premsa

Així és com s’ha rebut ‘Practica els hàbits cibersaludables’ als mitjans de comunicació: