Octubre 2020

Octubre: el mes europeu de la ciberseguretat

Octubre: el mes europeu de la ciberseguretat La European Union Agency for Cybersecurity (ENISA) com cada any, promou el European Cybersecurity Month. La temàtica d’aquesta edició serà doble: “Cyber Scams” i “Digital Skills”; frau digital i habilitats digitals, respectivament. Tot estarà recollit sota el mateix hashtag: #ThinkB4UClick.

XV International Industrial Cybersecurity Experiences Congress

El Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI) celebrarà el seu XIII Congrés Internacional de Ciberseguretat Industrial a Europa els darrers dies de setembre i el primer d'octubre, un dels esdeveniments de referència per al mercat europeu i punt de trobada i intercanvi de coneixement, experiències i relacions de tots els actors involucrats en aquest àmbit.

Webinar amb la Cambra de Comerç de Reus

El proper 6 d’octubre a les 10:00 hores, farem un webinar amb la Cambra de Comerç de Reus. Durant la sessió parlarem de com afrontar el procés de digitalització dels negocis amb les màximes garanties de ciberseguretat.

El teletreball a la pime

El teletreball a la pime PIMEC organitza un cicle de trobades digitals dedicat al teletreball en la qual es va parla sobre com implantar un sistema de teletreball segur a l’empresa i altres aspectes diversos.

BNEW: Barcelona Economy Week 

Es tracta de cinc esdeveniments B2B connectats entre si que aglutina seminaris singulars de Logística, Real Estate, Industria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques, tots ells amb un  denominador comú: la nova economia.

Promise of 5G and Beyond

Promise of 5G and Beyond El proper 8 d’octubre Charles Clancy, Sergi Figuerola d’i2CAT, Federico Ruiz i Eduard Martin faran una sessió de Mobile Talks per parlar de la necessitat d’un canvi d’estratègia en Ciberseguretat i 5G.

Premis Gala Dona TIC

Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Taula Rodona Virtual #NegoCibersegur

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya juntament amb COEINF, Mobile World Capital Barcelona, GrausTIC, Telecos.cat i APTIC organitza la Taula rodona virtual “Els àmbits de #NegoCibersegur que els professionals apliquen a les empreses”. Durant la sessió hi intervindran tres experts; Oscar Sala, David López i Genís Margarit; acompanyats de Tomàs Roy; que conduirà l’acte.

Virtual Cybersecutiry & Fraud Summit 2020

La Sèrie de Cimeres Globals de ISMG es durà a terme en quatre continents i se centrarà en temes de seguretat global com la prevenció de fraus i violacions i en moltes verticals clau de la indústria com a finances, govern, comerç minorista, energia i salut.

Webinar amb AIJEC

El proper 20 d’octubre farem un webinar amb AIJEC. Parlarem del teletreball i de temes relacionats amb el mateix, com per exemple, l’increment de virus a través de correu electrònic, els accessos remots a les empreses, etc.