Novembre 2020

S2TECH: Sustainable and Smart Technologies virtual fair and Congress

És la fira virtual i congrés que organitza CICAT, Domotys i Solartys en co-organització amb Secartys i AEPIBAL, i amb el suport d'ACCIÓ i ICEX. L'objectiu és crear el punt de trobada perfecta per a les tecnologies més innovadores.

Cybersecurity Leadership Summit 2020

En un món altament digitalitzat, la ciberseguretat és més important que mai. Per a estar a l'avantguarda dels avanços digitals i tecnològics i mantenir-se segur, ha d'estar preparat per a futures amenaces.

Fraud Week 2020

La ACFE és l'organització antifrau més gran del món i el principal proveïdor de formació i educació antifrau. Juntament amb més de 85.000 membres, la ACFE està reduint el frau comercial a tot el món i inspirant confiança pública en la integritat i objectivitat dins de la professió. Aprèn més.

Smart City LIVE 2020

L'esdeveniment d'enguany es converteix en Smart City Live, un fòrum per a mantenir a la nostra comunitat connectada, malgrat les restriccions actuals a causa de COVID-19. Un programa de lideratge que reuneix professionals d'alt nivell de ciutats i empreses de tot el món.

Woman LiderTIC

Les sisenes jornades internacionals #WomanLiderTic volen ser un espai inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més. Convidem a ponents, a dones “d’èxit” en el món de la tecnologia, perquè a través del seu exemple, a partir de les seves experiències i projectes serveixin de mirall a altres dones per animar-les a liderar projectes a l’àmbit TIC.