Dimarts 6 de juliol: La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

Webinar Baix Llobregat

La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

6 de juliol, de les 9:00 a les 10:30h
Plataforma digital
Regidoria de tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei

 

La Regidoria de tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ofereix una sessió formativa sobre la ciberseguretat en la digitalització dels negocis.

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur, en què s’emmarca aquest seminari, una iniciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

La sessió formativa se centrarà en la protecció de les empreses davant el programari maliciós i la necessitat de posar a punt els dispositius de feina, també exposarà les darreres tendències en ciberseguretat i brindarà consells per mantenir videoconferències segures. Durant la jornada es posarà en valor la ciberseguretat com a element clau per mantenir i enfortir la confiança en els negocis. L’empresa Klosions TIC il·lustrarà pràctiques de ciberseguretat empresarial com a cas d’ús.

Comptarem amb:

  • Tomàs Roy, director de l’Àrea d’Estratègia de la Seguretat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Santiago Romeu, responsable del Servei de Prospectiva i Anàlisi de Tendències de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Manel Medina, catedràtic de la UPC i director dels màsters de Ciberseguretat i Blockchain de la UPC School.
  • Josep de la Casa, formador de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Ricard Vallespí, responsable de projectes de digitalització de Cambra de Comerç de Barcelona
  • Lluís Vera, conseller delegat de Klosions TIC.

Més informació

ACTUALITZACIÓ 12 de juliol 2021: Recupera el vídeo de la sessió formativa sobre la digitalització dels negocis celebrada el 6 de juliol a continuació.