Si protegeixes físicament el teu negoci, per què no el protegeixes de les ciberamenaces?

Aprèn les claus bàsiques per protegir-te de manera adequada del programari maliciós.

Ransomware? Antivirus i antimalware? IDS? IPS? Si tots aquests conceptes et superen, pensa que és molt important que els tinguis clar per convertir el teu negoci en un espai cibesegur.

Les amenaces contra el teu negoci sempre són presents. I no marxen de vacances ni fan festa els caps de setmana. De la mateixa manera que abaixes la persiana i tanques amb clau el negoci físic per protegir-lo, les estructures virtuals han de tenir un nivell de protecció similar per tal que els ciberdelinqüents no puguin accedir-hi. Més val ser previsor que no pas haver de reaccionar quan ja és massa tard.

Amb el microcurs Protegeix-te contra el programari maliciós, en el marc de la campanya #NegoCibersegur, descobriràs, en pocs minuts, tot allò que et cal saber perquè el teu negoci estigui protegit contra els atacs de la ciberdelinqüència.La campanya #NegoCibersegur t’ajuda perquè el teu negoci esdevingui una estructura protegida contra els ciberatacs i per fomentar la cultura de la ciberseguretat en l’entorn empresarial.No marxis, encara n’hi ha més!