M’han robat el mòbil de feina… I ara què faig?

Aprèn les claus bàsiques de protecció dels dispositius mòbils.

Anem pel carrer consultant el correu de la feina. Passa una moto i ens pren el mòbil de les mans. Anem a veure un client, ens despistem un moment i la tauleta on hi ha l’aplicació bancària oberta desapareix, sense contrasenya. Estem fora de l’oficina, ens connectem a la primera xarxa wifi que trobem i de cop i volta comencen a passar coses estranyes.

Aquestes tres situacions, i tantes d’altres que tenen com a protagonistes els dispositius de feina que es mouen amb nosaltres, són més habituals del que ens pensem. Parem-nos a pensar per un moment la importància de la informació que contenen aquests aparells. Molta és informació sensible, que se suposa que hauria d’estar ben protegida però que, en canvi, ni està xifrada, ni assegurada amb contrasenya…

En el nostre dia a dia de negoci, els dispositius mòbils tenen una importància indiscutible. I més encara: més enllà de l’aparell, el que realment és preuat és tot allò que conté i els accessos que permet.

Amb el microcurs Dispositius de feina, a punt!, en el marc de la campanya #NegoCibersegur, en molt poca estona podràs accedir als continguts bàsics per saber com tenir ciberprotegits aquests dispositius. Amb explicacions clares i concises, i un llenguatge allunyat de tecnicismes, tindràs al teu abast tot allò necessari per saber reaccionar davant d’una wifi no segura, d’un robatori, o com triar un bon antivirus.