Saps quina és la roda de recanvi del teu negoci? I on és?

Aprèn les claus bàsiques de les còpies de seguretat i continuïtat de l’empresa.

Plans de continuïtat? Avaluacions de riscos? Còpies de seguretat? Benvingut al cor del teu negoci: les dades. Són el motor, i sovint no n’acabem de ser conscients.

Una pèrdua d’aquestes dades pot suposar una autèntica catàstrofe i marcar el futur de l’empresa. Per sort, tenim mecanismes per minimitzar els riscos, les còpies de seguretat i els plans d’emergència o contingència, que ens permeten recuperar l’activitat en poc temps i amb un impacte per als nostres clients que pot ser pràcticament imperceptible.  Són la roda de recanvi del teu negoci.

Si no saps per on començar, amb el microcurs Les còpies de seguretat, el pla A, descobriràs, en pocs minuts, tot allò que cal que sàpigues perquè el teu negoci tingui còpies de seguretat i plans de continuïtat efectius i fàcils d’implantar.

La campanya #NegoCibersegur t’ajuda perquè el teu negoci esdevingui una estructura protegida contra els ciberatacs i per fomentar la cultura de la ciberseguretat en l’entorn empresarial.No marxis, encara n’hi ha més!