Entre el 27 i el 30 de desembre, Internet Segura va ser present en el nou format del tradicional Saló de la Infància

La primera edició del nou Saló de la Infància, ‘La Ciutat dels Somnis‘, es va tancar el 30 de desembre passat amb un èxit de participació. Més de 25.000 persones van passar per aquesta cita nadalenca que enguany ha canviat totalment de format i de nom. L’objectiu era orientar nens i nenes en el món de les professions a través del joc. Les relacionades amb l’esport, la ciència, la tecnologia i el periodisme van ser les més sol·licitades.

Com ja vau poder comprovar, Internet Segura va ser-hi present amb un estand dividit en tres espais: el laboratori de ciberseguretat, la zona infantil i l’espai de sensibilització de pares. Pel laboratori i per l’espai infantil hi van passar més de 4.000 nens. A l’espai dels adults, gairebé 600 pares van contestar una enquesta sobre els usos dels seus fills amb les noves tecnologies.

L’experiència ha estat altament positiva. Els més menuts s’ho van passar d’allò més bé barrejant tradició i modernitat: pintar amb els colors de tota la vida i pintant amb les noves eines digitals. Els més grans van poder descobrir com s’havia de prevenir l’entrada de virus als dispositius electrònics, com s’havia d’actuar en cas de tenir la mínima sospita d’assetjament a través de la xarxa, què s’havia de tenir en compte a l’hora de jugar en línia…