• Xarxes Socials

  A les xarxes socials, res no és de franc

  Saps quina informació reveles, què diu de tu, qui ho veu i quin ús en fa? Actua per evitar riscos amb les dades sensibles a les xarxes socials

 • Twitch, fuga de dades

  Com t’afecta la fuga de dades de Twitch?

  El proppassat 6 d'octubre, un usuari anònim del fòrum 4Chan va publicar a la plataforma un enllaç de bittorrent amb un arxiu de 125 GB que, segons assegurava, contenia “tot Twitch sencer”.

 • Videojocs seriosos. Hackend

  Jocs seriosos: informar i formar sobre ciberseguretat a través dels videojocs

  Després de revisar propostes d’entreteniment interactiu d’acció, aventura i rol i descobrir reptes de ciberseguretat en forma de videojocs de trencaclosques, simulació i estratègia, tanquem la nostra sèrie d’articles sobre com la ciberseguretat es trasllada al món dels videojocs amb una entrega final dedicada a títols concebuts expressament com a vehicle didàctic i informatiu.

Des del programa Internet Segura, depenent del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), et podem ajudar a resoldre conflictes o problemes que et puguis trobar quan navegues per Internet amb l’ordinador o fas servir jocs o aplicacions amb el teu mòbil, tauleta o videoconsola.

Volem que usis les noves tecnologies d’una manera satisfactòria i segura. Per això posem al teu abast tot de materials, consells i recomanacions perquè et converteixis en un ciutadà digital.