Internet Segura ha preparat un Laboratori d’Anàlisi Ciberforense adreçat a joves

 

Ha arribat el dia! Fins al 2 de març Internet Segura serà al Youth Mobile Festival Barcelona, més conegut com a YoMo, a La Farga de L’Hospitalet. Aquest ‘spin-off’ del Mobile World Congress que se celebra a Barcelona aquests dies és una cita adreçada a joves perquè puguin conèixer de primera mà les carreres professionals de les disciplines STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques).

Internet Segura ja hi va ser l’any passat. Enguany, també hi som amb un estand interactiu que simula un Laboratori d’Anàlisi Ciberforense. Amb un esperit didàctic i divulgatiu, i amb un caràcter totalment dinàmic, l’objectiu principal és que el jovent entri en contacte directe amb la tasca professionals que duen a terme els experts en ciberseguretat forense. A través de tècniques deductives i els coneixements adquirits, es pretén de conscienciar sobre l’activitat que tots plegats generem a Internet i les conseqüències (tant les positives com les negatives) que se’n poden derivar.

Les activitats giren al voltant de conceptes com ara correus electrònics fraudulents, el poder de les metadades o el rastre que deixem quan naveguem, i estan adaptades en funció de l’edat dels assistents: si són majors o menors de 12 anys.

Si voleu seguir el dia a dia del YoMo, i tot allò que hi farem, seguiu els perfils de Twitter (@InternetAmbSeny) i el de Facebook (@Internet Segura.cat). I no us oblideu d’utilitzar el hashtag #YoMoInternetSegura  en les vostres comunicacions.