Internet Segura torna al YoMo amb el videojoc Ciberaventura a la Ciutat

Els visitants aprendran com assegurar la seguretat a la xarxa de manera interactiva

En el marc del Mobile World Congress, que omple la ciutat de professionals del món de les noves tecnologies, torna el Youth Mobile Festival Barcelona, un esdeveniment fet perquè els joves puguin descobrir les carreres professionals de les disciplines anomenades STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques). Es farà a la Farga de l’Hospitalet, recinte habitual d’altres anys, del 26 de febrer al 2 de març, i s’espera que hi passin més de 20.000 nois i noies amb moltes ganes d’aprendre i de divertir-se.

Per a aquesta edició ens hem proposat aprendre sobre els hàbits cibersaludables a través del videojoc Ciberaventura a la Ciutat. Haurem de salvar la ciutat de VilaBot d’un ciberatac produït per un malèvol personatge. El nostre equip de robots s’unirà per esbrinar què ha passat. A Internet Segura no ens perdem mai el YoMo; l’any passat, per exemple, vam muntar un laboratori d’anàlisi ciberforense.

Gràcies a aquesta activitat, els joves rebran consells per tenir una relació més segura amb pàgines web, jocs, apps i xarxes socials. A més, als que estiguin més interessats i interessades, els explicarem com poden convertir la ciberseguretat en una professió.

Us esperem a totes i tots al nostre estand del YoMo, el número T17. I recordeu de seguir-nos a Instagram, Twitter i Facebook, i d’utilitzar el hashtag #FemEquip a les vostres publicacions!