Fem, entre tots, una Internet millor i més segura

Ajuntaments, entitats i mitjans de comunicació s’han sumat a la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’

Entre el 19 de novembre i el 7 de desembre, des d’Internetsegura.cat us hem parlat d’hàbits cibersalubles, us hem ensenyat moltes coses al voltant de la ciberseguretat. Per exemple, la necessitat de tenir cura de les nostres dades personals perquè romanguin segures; de revisar la privacitat de les nostres aplicacions per saber quina informació personal donem; de saber quan estem davant d’un possible frau a la xarxa o no; de fer l’Internet un ecosistema cívic, o de com n’és d’important de tenir actualitzats els nostres dispositius perquè funcionin de manera ràpida i segura. Però això no s’acaba aquí!

‘Practica els hàbits cibersaludables’ no hauria tingut el ressò que ha generat sense la col·laboració d’una sèrie d’agents que ens han ajudat a difondre el missatge entre els ciutadans. Perquè precisament a vosaltres ens dirigim: per convertir-vos en persones digitalment preparades, responsables i segures.

És per això que volem agrair la implicació de Família i Escola, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, l’Administració Oberta de Catalunya, Edu365, Mossos d’Esquadra, la xarxa PuntTIC, Consum, Jove.cat, Biblioteques públiques de Catalunya, l’Institut Català de les Dones, i els ajuntaments de Berga, FlaçaTortosa, Juneda, entre altres.