Project Description

Es posible el trabajo 100% virtual

¿Es posible el trabajo 100% virtual?

L’Oficina Acelera Pyme Smartech Clúster organitza una sessió virtual el 26 d’octubre vinent, de 10:30 a 11:30 hores.  S’hi parlarà de la viabilitat del teletreball en el context actual de digitalització empresarial i virtualització de les oficines.

Dades generals de l’esdeveniment

  • Títol: ¿Es posible el trabajo 100% virtual?
  • Organització: Oficina Acelera Pyme Smartech Clúster.
  • Data: 26 d’octubre de 2021.
  • Hora: de 10:30 a 11:30 hores.
  • Format: virtual.
  • Inscripció.
  • Programa i més detalls.

Continguts de ¿Es posible el trabajo 100% virtual?

Pel que fa a l’esdeveniment, ha estat finançat per Acelera PYME i parlarà de les oportunitats que ens ofereix el canvi. De fet, se centrarà en l’evolució digital que la pandèmia ha generat i com la podem aprofitar per avançar empresarialment.

Així doncs, la sessió oferirà una visió pràctica de com desenvolupar-nos quan la nostra oficina ja s’ha traslladat al núvol, de quines eines necessitem, de com hem de comunicar-nos internament i externament, entre altres temes.

Ponents

La conductora de l’acte serà la Judit Coll, de l’empresa Coneix Project Management i enginyera industrial amb un postgrau en desenvolupament directiu.

El Mes Europeu de la Ciberseguretat (ECSM)

Per altra banda, l’activitat s’ha emmarcat en el Mes Europeu de la Ciberseguretat, organitzat per l’European Union Agency for Cybersecurity (ENISA) cada mes d’octubre.

De fet, durant l’edició de 2021, hi ha dos temes destacats: els primers ciberauxilis i la ciberseguretat a la llar.

De fet, des del web es pot accedir a les diferents accions que es duran a terme a cada país. Per llegir la informació en anglès referent a aquest webinar, també es pot entrar a l’espai habilitat per l’ECSM.

Xarxes socials

Finalment, si voleu consultar i compartir les publicacions de Smartech Clúster en què es promociona aquesta sessió, podreu fer-ho a Twitter i a LinkedIn.

Accés a totes les iniciatives publicades a NegoCibersegur.