Joventut llança una campanya per conscienciar-nos sobre els perills del món digital, alhora que ens anima a gaudir d’altres realitats

Els moments que estem vivint han fet que l’ús d’Internet, de les xarxes i del mòbil sigui encara més rellevant. Els estudis, les relacions amb familiars i amics i l’entreteniment es troben ara en el món virtual i som a la xarxa constantment.

En aquest context de nova realitat que ens ha portat a estar tancats a casa per la situació de pandèmia mundial, Joventut.cat ha llançat Hey Brain!, una campanya per fomentar el bon ús dels mitjans digitals i facilitar eines per poder gestionar el moment actual i fer veure que hi ha altres realitats més enllà de les xarxes socials.

Hey Brain! té com a lema “Jo actuo per una Internet conscient. Crea, gaudeix i comparteix”, i un dels objectius de la campanya és despertar el sentit crític, ja que tenir les tecnologies a l’abast constantment ens portar a l’addicció, a l’ús descontrolat dels mòbils o a ser víctimes de fraus digitals o del grooming.


Gaudim d’Internet i de tot el que ens ofereix, però siguem els nostres gestors personals d’una manera crítica i intel·ligent i posant els nostres límits!

Et pot interessar:

Joves i hàbits cibersaludablesVisiteu l’apartat de recursos joves d’Internet Segura, on anem publicant nous continguts que us ajudaran a comprendre millor els riscos i amenaces de la xarxa. També els podeu compartir a les vostres xarxes socials amb les etiquetes #JoActuo x una Internet conscient, #HeyBrain #CivismeDigital o seguir-nos per estar al dia de les novetats a InstagramFacebook i Twitter.