| Practica els hàbits cibersaludables | Fem una Internet més segura |

Benvingut a la pàgina de descàrrega de ‘Practica els hàbits cibersaludables’. Hi trobaràs tots els materials de difusió en diversos formats perquè ens ajudis a fer gran aquesta iniciativa i fer que la ciutadania sigui cada vegada més apoderada digitalment parlant. Recorda que el nostre hashtag oficial és #InternetSegura, i que t’animem a fer-lo servir en les teves comunicacions.

Infografies #quedatacasa

Aquí tens totes les infografies, que pots descarregar en conjunt o individualment (Frau Digital, Dispositius al Dia, Revisa Privacitat, Dades Segures i Civisme Digital).

Vídeos

En aquest apartat trobareu els enllaços al nostre canal de YouTube on hi ha els vídeos de la campanya, amb una sèrie de consells que us ajudaran a millorar els vostres hàbits cibersaludables.

Infografies

Aquí tens totes les infografies, que pots descarregar en conjunt o individualment (Dades Segures, Revisa Privacitat, Frau Digital, Civisme Digital i Dispositius al Dia).

Stories per Instagram

També hem creat stories d’Instagram perquè les puguis compartir.

 

Hàbits cibersaludables – 2018

Cartells de la campanya

En aquest apartat podreu descarregar els cartells de cada un dels eixos de la campanya en format pdf, imprimibles en Din-A3 o Din-A4.

Vídeos

En aquest apartat trobareu els enllaços al canal de Youtube de Gencat on hi ha els vídeos de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’, amb els testimonials que parlen de conceptes relacionats amb la ciberseguretat.

Imatge genèrica

Aquí trobareu les opcions d’imatge genèrica de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’.

Bàners animats

En aquest apartat trobaràs diferents mesures de bàners, ordenats per eixos temàtics (dades segures, revisa privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius al dia).

Xarxes socials

Si vols compartir a les xarxes socials imatges de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’, aquí tens uns quants recursos.

Tallers

Si ets una entitat o organisme que organitza tallers de sensibilització ciutadana, aquí tens una plantilla que pots descarregar i editar per anunciar-los.