| Practica els hàbits cibersaludables | Fem una Internet més segura |

Benvingut a la pàgina de descàrrega de ‘Practica els hàbits cibersaludables’. Hi trobaràs tot de materials de difusió en diversos formats perquè ens ajudis a fer gran aquesta iniciativa i fer que la ciutadania sigui cada vegada més apoderada digitalment parlant. Recorda que el nostre hashtag oficial és #InternetSegura, i que t’animem a fer-lo servir en les teves comunicacions.

Entre el 19 de novembre i el 7 de desembre ens centrarem cada dia en un eix diferent de la campanya (dades segures, revisa privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius al dia). Al final de la campanya, publicarem un post amb el resum de la campanya i analitzarem les diverses informacions rebudes.

Si tens qualsevol dubte o petició específica, posa’t en contacte amb nosaltres a internetsegura@cesicat.cat. Preparat per ajudar-nos a ser, entre tots, ciutadans digitalment preparats?

Enquestes

En aquest apartat trobareu els eixos de la campanya i els enllaços directes per poder compartir les enquestes a pàgines i xarxes socials.

Cartells de la campanya

En aquest apartat podreu descarregar els cartells de cada un dels eixos de la campanya en format pdf, imprimibles en Din-A3 o Din-A4.

Vídeos

En aquest apartat trobareu els enllaços al canal de Youtube de Gencat on hi ha els vídeos de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’, amb els testimonials que parlen de conceptes relacionats amb la ciberseguretat.

Imatge genèrica

Aquí trobareu les opcions d’imatge genèrica de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’.

Descarrega les diferents mesures: 264 x 264, 555 x 431 i 839 x 463

Descarregar

Bànners animats

En aquest apartat trobaràs diferents mesures de bànners, ordenats per eixos temàtics (dades segures, revisa privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius al dia).

Xarxes socials

Si vols compartir a les xarxes socials imatges de la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’, aquí tens uns quants recursos.

Tallers

Si ets una entitat o organisme que organitza tallers de sensibilització ciutadana, aquí tens una plantilla que pots descarregar i editar per anunciar-los.

El contingut d’aquesta pàgina i els seus continguts és titularitat de la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya i resta subjecte a la llicència de Creative Commons BY-NC-ND. L’autoria de l’obra es reconeixerà a través de la inclusió de la menció següent:
Generalitat de Catalunya.
Autoria: Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya.
Obra titularitat de la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. Llicenciada sota la llicència CC BY-NC-ND.