Descarrega’t la guia sobre empresa i ciberseguretat

Hi trobaràs recomanacions i bones pràctiques a aplicar de manera immediata al teu negoci.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, en el marc de la campanya NegoCibersegur, ha publicat la guia ‘La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci‘. Es tracta d’una guia breu i eminentment pràctica per al sector empresarial, amb informació d’interès però sobretot amb recomanacions i idees per posar en funcionament immediatament en el negoci, i també què és el més rendible i el més efectiu que podem fer per tenir una empresa cibersegura.

De cada àmbit hi ha informació i un seguit de bones pràctiques a aplicar a l’empresa, acompanyades d’unes claus angleses que indiquen la facilitat o dificultat de portar aquella recomanació a la pràctica. A peu de pàgina es donen indicacions de què es pot fer immediatament, què és el més rendible i què el més efectiu. La guia es tanca amb una explicació de com adaptar els recursos de la campanya a l’empresa. Finalment, un enllaç et portarà al llistat de més de 350 empreses que hi ha actualment a Catalunya dedicades a la ciberseguretat.

La guia La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci es pot descarregar en format pdf des del web de la campanya. És un document que s’anirà enriquint amb la incorporació d’experiències d’èxit que puguin ser útils per al conjunt del món empresarial i amb noves informacions d’interès.