El 7 de Febrer tindrà lloc el proper Safer Internet Day 2017 (Dia d’Internet Segura). En aquesta 14ª edició  l’objectiu és conscienciar-nos a tots a ser part del canvi i unir-nos per tenir una Internet millor i més segura. Un any més, el Programa Internet Segura s’uneix en la celebració mundial d’aquest dia amb activitats i materials per a les escoles. Reserva’t el dia!

Be the change: Unite for a better Internet/ Sigues el canvi:  per una Internet millor

Enguany el tema entorn del qual girarà la campanya és la conscienciació de la societat, que s’ha de convertir en part del canvi per lluitar per una Internet millor i més segura.

Els organitzadors esperen aconseguir superar els bons resultats obtinguts en l’edició passada, on van participar més de 21.000 escoles d’arreu d’Europa i 19 milions i mig de persones.

Reserva’t el dia a l’escola!

A la web oficial del Safer Internet Day es poden trobar totes les activitats i esdeveniments previstos, així com vídeos i d’altres materials per a la celebració del SID 2017. Cal visitar la web per estar al dia de les darreres actualitzacions, o també es poden seguir les novetats entorn a la pujada de materials i activitats a través dels hasthags i .

A la web del Programa d’Internet Segura també podreu trobar els materials  i recursos dissenyats per celebrar aquesta data a les aules. Estigueu atents a les nostres xarxes socials per estar al dia i participar de manera activa en aquesta jornada.

Per a realitzar la inscripció oficial visiteu aquesta pàgina.

El Dia d’Internet Segura al món

El Dia d’Internet Segura es celebra a nivell mundial el febrer de cada any per promoure l’ús segur i positiu de la tecnologia digital per a nens i joves. El 2005 va tenir lloc la primera edició, i any rere any es va sumant més entitats, escoles i ciutadans involucrats en la millora de la xarxa.

Si voleu conèixer alguna de les activitats que s’han fet en anys anteriors mireu aquest vídeo o consulteu aquest article.