Participa

L’augment, any rere any, del nombre d’incidents relacionats amb la ciberseguretat fa necessari prendre mesures i iniciatives amb l’objectiu de protegir l’ecosistema empresarial i assolir un país cibersegur. Així és com neix #NegoCibersegur, de la mà de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Voldràs ser part del canvi? Posem al teu abast tots els recursos de campanya així com material de formació pensat per a cada cas particular. T’animem a participar-hi i digitalitzar la teva empresa, entitat o negoci de manera cibersegura.

Què m’aportarà participar a la campanya?

Formar-ne part i adaptar-la a les teves necessitats et dotarà dels coneixements bàsics sobre ciberseguretat i et brindarà la possibilitat de fer una anàlisi prèvia de la teva empresa o entitat que t’ajudarà a visualitzar quin serà el teu punt de partida.

Les entitats següents ja participen a #NegoCibersegur!

Amb la col·laboració de: ardiTEC

M’agradaria formar-ne part!

Si creus que la campanya s’adapta a les teves necessitats digitals i vols participar-hi, omple les següents dades i ens posarem en contacte amb tu!

  Entitat/Empresa *

  Nom i cognoms *

  Telèfon

  Correu electrònic *

  Assumpte

  Missatge

  Les dades personals que ens facilitis formaran part d’un fitxer titularitat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, amb la finalitat d'atendre la teva sol·licitud, així com transmetre't comunicacions comercials dels nostres serveis vinculats amb la campanya #NegoCibersegur. Aquesta informació et podrà ser enviada al teu compte de correu electrònic o a través d’altres mitjans electrònics equivalents.

  Marca aquesta casella si vols rebre comunicacions comercials

  Així mateix, t’informem que les teves dades, si ho autoritzes mitjançant la casella de sol·licitud, seran comunicades a tercers col·laboradors i entitats públiques (com la Generalitat de Catalunya) involucrats en la prestació de serveis de la campanya #NegoCibersegur de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

  Marca la present casella si desitges que les teves dades personals siguin comunicades a les ressenyades entitats

  Si no desitges que les teves dades personals siguin tractades, per favor, indica'ns-ho utilitzant el següent mitjà assenyalat, en particular exercint els teus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant carta dirigida a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Carrer de Salvador Espriu, 45-51 08908 L'Hospitalet de Llobregat o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic protecciodades[arrova]cesicat.cat. En qualsevol cas, l’Usuari s’haurà d’identificar corresponentment mitjançant DNI i definir la seva sol·licitud.