Subvencions a l’entorn digital


Dins d’aquest apartat trobareu les subvencions, beques i ajuts actius dins de l’entorn digital.

Ajuts ISF per a la lluita contra el cibercrim

Ajuts per a projectes transnacionals entre autoritats d'aplicació de la llei, entitats privades i acadèmia per a recerca i formació sobre ciberdelictes.

EIC Accelerator funding opportunities

EIC Accelerator funding opportunities L’European Innovation Council (EIC) recolza a les petites i mitjanes empreses i als innovadors d’alt risc i alt potencial per ajudar-los a desenvolupar i dur al mercat nous productes, serveis i models comercials innovadors que podrien impulsar el creixement econòmic.

Programa Ciberseguretat

La Cambra de Comerç de Barcelona engega el Programa Ciberseguretat; inscrit al marc del Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya, amb l’objectiu de desenvolupar l’economia digital.

Ajuts de la Cambra de Comerç de Barcelona

La Cambra de Comerç de Barcelona, tot col·laborant amb altres organismes, ofereix ajuts o subvencions de temàtiques diverses a les empreses que formin part de la seva demarcació. Si vols saber-ne més, fes clic!

Acelera Pyme 

El programa AceleraPYME de Red.es contempla finançament per a impulsar el teu projecte, en particular la seva digitalització i suportar l'impacte de la covid-19.  Si vols accedir-hi, fes clic!

Subvencions per impulsar la innovació a la teva empresa ACCIÓ 

Els Cupons a la innovació i els Cupons indústria 4.0 són vals de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ.  Si vols accedir-hi, fes clic!