Som #NegoCibersegur


Dins d’aquest apartat ens fem ressò de totes les entitats i empreses que d’una manera o altra han volgut ajudar-nos a assolir el nostre objectiu principal: fer arribar al màxim d’empreses els coneixements bàsics per mantenir el seu negoci cibersegur.
Les vols conèixer? Segueix llegint! Vols ser-ne una? Participa-hi

Menors d’edat davant les amenaces d’internet

Metadata, el digital de tecnologia en català es fa ressò de la taula rodona realitzada el passat 16 d’octubre amb els col·legis professionals dins de la campanya #NegoCibersegur.

Webinar amb la Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus va acollir el passat dimarts 6 d’octubre un webinar sobre ciberseguretat organitzat amb l’Agència Catalana de Ciberseguretat. L’objectiu del mateix era explicar quins són els principals riscos que afronten les empreses en ple procés de digitalització. La conjuntura creada per la Covid-19 ha accelerat el teletreball i les operacions virtuals, nous reptes i oportunitats que també generen nous riscos. 

Trobada amb Xarxa PuntTic

Ens reunim amb els dinamitzadors dels diferents punts de la La xarxa PuntTic per exposar les avantatges de la campanya #NegoCibersegur per a les petites i mitjanes empreses que vulguin aprendre a  protegir-se dins l’entorn digital.

Revista SIC

Al número 141 de la revista corresponent a la seva edició de setembre trobareu a la pàgina 77 una plana dedicada a la l’Agència i als seus objectius de cara al 2022 així com una descripció detallada de la campanya #NegoCibersegur.

PopAp 3/09/20

A l'"Informatiu xarxes", Mariola Dinarès parla amb el director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, sobre l’actual ciberatac a l'Hospital Moisès Broggi i com a través de la campanya #NegoCibersegur les empreses poden aprendre a protegir-se de possibles atacs.

Ràdio Balaguer

Ràdio Balaguer publica a la seva web una notícia que parla de l’inici de la campanya #NegoCibersegur. Si vols llegir-la, fes clic!

Eix Comercial de Poblenou

L’Eix Comercial de Poblenou publica una notícia a la seva web parlant de la digitalització com a pla per a protegir a les empreses davant l’impacte econòmic de la covid-19. Si vols llegir-la, fes clic!

Penedès Econòmic

El diari Penedès Econòmic publica a la seva pàgina web una notícia que explica l’adhesió de la FEGP a la campanya #NegoCibersegur. Si vols llegir-la, fes clic!

ISO 27001 CAT, COEINF

El Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya penja a la seva pàgina web una notícia sobre la publicació de la norma ISO 27000 en català per part del Termcat i amb l’assessorament de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Si vols llegir-ho, fes clic!

Eix Fort Pienc

L’Eix Fort Pienc publica una notícia a la seva pàgina web sobre l’estrena de la nostra campanya per protegir el teixit empresarial de les ciberamenaces. Si vols llegir-la, fes clic a la imatge!

Canal BlauTV 

La Televisió Pública de la comarca del Garraf ha volgut retransmetre dins del seu noticiari la signatura d’adhesió amb la FEGP per la campanya #NegoCibersegur. Si ho vols veure fes clic! 

Xarxa PuntTIC 

La xarxa, integrada per centres i espais molt diversos, es fa ressò de la campanya fent un recull de tots els recursos i materials didàctics que la componen. Si vols llegir-lo, fes clic! 

Metadata

MetaData, el primer mitjà en línia especialitzat en tecnologia en català impulsat pel CTecno, es fa ressò de la campanya destacant la importància d'una digitalització segura. Si vols llegir-ho, fes clic! 

Time Out

Time Out Spain Media, l’empresa líder en recollir el millor oci a totes les ciutats importants del planeta, es fa ressò de la campanya #NegoCibersegur compartint aquest article: ‘7 consells per treballar cibersegur des de casa’. Si vols llegir-lo, fes clic!

FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès col·labora amb #NegoCibersegur i engega una sèrie d’actuacions en línia amb la campanya com l’execució d’un webinar per al seu teixit associatiu.

Telecos

L’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació ens dona suport publicant des del seu web el següent article. Si vols llegir-lo, fes clic! 

Graus Tic

L’Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC s’adhereix a la campanya i la fa arribar al seus associats a través del seu web. 

COEINF

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) fa difusió dins del seu apartat de formació de la campanya, i enllaça amb la descàrrega de la guia ‘La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci’. Si vols llegir-ho, fes clic! 

Pimec

La patronal ens inclou dins del seu apartat sobre transformació digital. Si vols llegir-ho, fes clic! 

Polyhedra Tech

Polyhedra Tech és una startup tecnològica que va néixer a la UPC BarcelonaTech. Dins del seu blog dediquen un article a parlar de la campanya i a emfatitzar que la ciberseguretat és la palanca per a la indústria 4.0. Si vols llegir-lo, fes clic!

Popap

A l'Informatiu xarxes, Mariola Dinarès parla amb el director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, sobre la campanya #NegoCibersegur. Si vols escoltar-ho, fes clic! 

Eix Clot

L’Associació de Comerciants i Emprenedors del Clot - Camp de l’Arpa del districte de Sant Martí es fa ressò de la nostra campanya i comparteix amb tots els seus associats la notícia de presentació de campanya en el seu web. Si vols llegir-la, fes clic! 

Eix Nou Barris

Eix Nou Barris fa arribar al seu teixit associatiu i als seus usuaris la notícia de l’arrencada de la campanya #NegoCibersegur. Si vols llegir-la, fes clic! 

MARVUT

Consultoria de solucions digitals que es fa ressò de la nostra campanya i anima els seus usuaris a posar-se a prova amb L’Avalua’t com a eina inicial per detectar les vulnerabilitats dels seus sistemes i dispositius. Si vols llegir-ho, fes clic!