Esdeveniments sobre ciberseguretat


Dins d’aquest apartat ens fem ressò dels esdeveniments més importants sobre ciberseguretat que d’alguna forma poden ajudar a l’entorn empresarial i/o professional a estar al dia de les novetats del sector.
Les vols conèixer? Segueix llegint!

Gartner Security & Risk Management 2020

L'única conferència en la que pots escoltar experts independents sobre el que més importa ara i com preparar-se per a la nova normalitat. Aprendràs a crear plans àgils de seguretat i gestió de riscos per a gestionar el risc inherent al negoci digital i estar millor preparat per al proper impacte global.

European Blockchain Convention 2020

L’European Blockchain Convention és l’esdeveniment líder de la tecnologia blockchain a Europa. Reuneix els principals experts d'aquest sector a nivell nacional i internacional.

Octubre: el mes europeu de la ciberseguretat

Octubre: el mes europeu de la ciberseguretat La European Union Agency for Cybersecurity (ENISA) com cada any, promou el European Cybersecurity Month. La temàtica d’aquesta edició serà doble: “Cyber Scams” i “Digital Skills”; frau digital i habilitats digitals, respectivament. Tot estarà recollit sota el mateix hashtag: #ThinkB4UClick.

XV International Industrial Cybersecurity Experiences Congress

El Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI) celebrarà el seu XIII Congrés Internacional de Ciberseguretat Industrial a Europa els darrers dies de setembre i el primer d'octubre, un dels esdeveniments de referència per al mercat europeu i punt de trobada i intercanvi de coneixement, experiències i relacions de tots els actors involucrats en aquest àmbit.

Webinar amb la Cambra de Comerç de Reus

El proper 6 d’octubre a les 10:00 hores, farem un webinar amb la Cambra de Comerç de Reus. Durant la sessió parlarem de com afrontar el procés de digitalització dels negocis amb les màximes garanties de ciberseguretat.

El teletreball a la pime

El teletreball a la pime PIMEC organitza un cicle de trobades digitals dedicat al teletreball en la qual es va parla sobre com implantar un sistema de teletreball segur a l’empresa i altres aspectes diversos.

BNEW: Barcelona Economy Week 

Es tracta de cinc esdeveniments B2B connectats entre si que aglutina seminaris singulars de Logística, Real Estate, Industria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques, tots ells amb un  denominador comú: la nova economia.

Promise of 5G and Beyond

Promise of 5G and Beyond El proper 8 d’octubre Charles Clancy, Sergi Figuerola d’i2CAT, Federico Ruiz i Eduard Martin faran una sessió de Mobile Talks per parlar de la necessitat d’un canvi d’estratègia en Ciberseguretat i 5G.

Premis Gala Dona TIC

Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Taula Rodona Virtual #NegoCibersegur

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya juntament amb COEINF, Mobile World Capital Barcelona, GrausTIC, Telecos.cat i APTIC organitza la Taula rodona virtual “Els àmbits de #NegoCibersegur que els professionals apliquen a les empreses”. Durant la sessió hi intervindran tres experts; Oscar Sala, David López i Genís Margarit; acompanyats de Tomàs Roy; que conduirà l’acte.

Virtual Cybersecutiry & Fraud Summit 2020

La Sèrie de Cimeres Globals de ISMG es durà a terme en quatre continents i se centrarà en temes de seguretat global com la prevenció de fraus i violacions i en moltes verticals clau de la indústria com a finances, govern, comerç minorista, energia i salut.

Webinar amb AIJEC

El proper 20 d’octubre farem un webinar amb AIJEC. Parlarem del teletreball i de temes relacionats amb el mateix, com per exemple, l’increment de virus a través de correu electrònic, els accessos remots a les empreses, etc.

ENISE SPIRIT 

L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) es troba immers en l'organització de la catorzena edició de ENISE (Trobada Internacional de Seguretat de la Informació). En aquesta ocasió, a causa de la pandèmia mundial, se celebrarà per primera vegada en format digital amb el nom 14 ENISE Spirit. 

Webinar amb la Cambra de Comerç de Terrassa

El proper 28 d’octubre a les 12:00 hores, farem un webinar amb la Cambra de Comerç de Terrassa. Durant la sessió parlarem del teletreball segur i de com afrontar el procés de digitalització dels negocis amb les màximes garanties de ciberseguretat.

S2TECH: Sustainable and Smart Technologies virtual fair and Congress

És la fira virtual i congrés que organitza CICAT, Domotys i Solartys en co-organització amb Secartys i AEPIBAL, i amb el suport d'ACCIÓ i ICEX. L'objectiu és crear el punt de trobada perfecta per a les tecnologies més innovadores.

Cybersecurity Leadership Summit 2020

En un món altament digitalitzat, la ciberseguretat és més important que mai. Per a estar a l'avantguarda dels avanços digitals i tecnològics i mantenir-se segur, ha d'estar preparat per a futures amenaces.

Fraud Week 2020

La ACFE és l'organització antifrau més gran del món i el principal proveïdor de formació i educació antifrau. Juntament amb més de 85.000 membres, la ACFE està reduint el frau comercial a tot el món i inspirant confiança pública en la integritat i objectivitat dins de la professió. Aprèn més.

Smart City LIVE 2020

L'esdeveniment d'enguany es converteix en Smart City Live, un fòrum per a mantenir a la nostra comunitat connectada, malgrat les restriccions actuals a causa de COVID-19. Un programa de lideratge que reuneix professionals d'alt nivell de ciutats i empreses de tot el món.

Woman LiderTIC

Les sisenes jornades internacionals #WomanLiderTic volen ser un espai inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més. Convidem a ponents, a dones “d’èxit” en el món de la tecnologia, perquè a través del seu exemple, a partir de les seves experiències i projectes serveixin de mirall a altres dones per animar-les a liderar projectes a l’àmbit TIC. 

Switch on 12X12

Davant de la situació i la incertesa provocades per la COVID19 l’equip del 12 × 12 ha elaborat un vídeo document, «Switch on«