Campanyes amigues


Dins d’aquest apartat ens fem ressò de totes les campanyes actives que esmenten la importància de la ciberseguretat en l’entorn digital i /o projectes de ciberseguretat.

Indústria 4.0.

ACCIÓ, Domotys i la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya imparteix aquest octubre la sisena edició del curs online “Com abordar els reptes de la digitalització empresarial”. Si vols saber-ne més, fes clic!

Digital Impulse Hub

La Cambra de Comerç de Terrassa i altres entitats públiques i privades s’han aliat per engegar el Digital Impulse Hub. Aquest projecte pretén impulsar la transformació digital, la innovació i la competitivitat internacional de les pimes. Si vols saber-ne més, fes clic!

Premis talent 2020 

Iniciativa de la Cambra de comerç de Barcelona per fomentar la creativitat i oferir oportunitats i visibilitat als nous talents a Catalunya. Vols saber quines son les categories? Entra-hi! Tens fins el 31 d'octubre per presentar la teva candidatura. 

4.000 cursos TIC gratuïts a través de Coursera 

S’inclouen cursos en competències digitals avançades per millorar el perfil professional, així com formació en l’àmbit de les TIC i la innovació social digital, entre d’altres.   Iniciativa impulsada per Barcelona Digital Talent i PuntTIC.

No More Ransom

El lloc web ‘No More Ransom’ és una iniciativa de la Unitat Nacional de Delictes d’Alta Tecnologia de la policia dels Països Baixos, el Centre Europeu de Delictes Cibernètics de l’Europol, Kaspersky i McAfee amb l’objectiu d‘ajudar les víctimes del 'ransomware' a recuperar les seves dades xifrades sense haver de pagar un rescat.  Fes clic per a més informació!

Dona la volta al teu Negoci 

El Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat impulsa la campanya ‘Digitalitza’t: Dona la volta al teu Negoci’, conjuntament amb Cambres, Pimec, Foment i Cecot.