Entitat/Empresa *

  Nom i cognoms *

  Telèfon

  Correu electrònic *

  Assumpte

  Missatge

  Les dades personals que ens facilitis formaran part d’un fitxer titularitat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, amb la finalitat d'atendre la teva sol·licitud, així com transmetre't comunicacions comercials dels nostres serveis vinculats amb la campanya #NegoCibersegur. Aquesta informació et podrà ser enviada al teu compte de correu electrònic o a través d’altres mitjans electrònics equivalents.

  Marca aquesta casella si vols rebre comunicacions comercials

  Així mateix, t’informem que les teves dades, si ho autoritzes mitjançant la casella de sol·licitud, seran comunicades a tercers col·laboradors i entitats públiques (com la Generalitat de Catalunya) involucrats en la prestació de serveis de la campanya #NegoCibersegur de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

  Marca la present casella si desitges que les teves dades personals siguin comunicades a les ressenyades entitats

  Si no desitges que les teves dades personals siguin tractades, per favor, indica'ns-ho utilitzant el següent mitjà assenyalat, en particular exercint els teus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant carta dirigida a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Carrer de Salvador Espriu, 45-51 08908 L'Hospitalet de Llobregat o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic protecciodades[arrova]cesicat.cat. En qualsevol cas, l’Usuari s’haurà d’identificar corresponentment mitjançant DNI i definir la seva sol·licitud.