A mig any del Dia de la Internet Segura

Al llarg de la jornada s’organitzen arreu del món activitats per promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals

Queden sis mesos, però nosaltres ja anem posant fil a l’agulla. I és que el Dia de la Internet Segura és la gran jornada internacional sobre la seguretat a la xarxa i per fer una xarxa millor, i són molts els organismes, associacions, institucions, entitats, biblioteques i centres educatius que fan activitats relacionades amb el tema. Si formeu part d’alguna escola o institut, heu pensat en organitzar alguna moguda relacionada amb un ús segur i positiu de les tecnologies digitals? Consulteu el nostre apartat de recursos educatius si voleu algunes idees i/o materials!

El Safer Internet Day (SID) es va proposar el 2004 en el marc de la Unió Europea i dins del projecte SafeBorders. S’ha anat estenent i en l’actualitat se celebra a 140 països. Es va fixar celebrar el SID el primer o segon dimarts de febrer de cada any, i el proper 2020 serà el dia 11 de febrer. Podeu registrar la vostra iniciativa per al Safer Internet Day 2020 en aquest enllaç.

Des d’Internet Segura us anirem informant de tot allò que anem preparant, i especialment el mateix dia 11 us demanarem que estigueu atents a les nostres xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram. Aquest 2019 el nostre lema era “Fem una Internet més segura. A Internet, fem equip”, i, entre altres accions, vam publicar aquests quatre vídeos per treballar la ciberseguretat a l’aula.

Per a més informació sobre el Dia de la Internet Segura, cliqueu aquí.