• Com parlar als estudiants de la privacitat a Internet

  Els educadors poden conscienciar els joves sobre la necessitat de vetllar per les dades sensibles als navegadors, les aplicacions i les xarxes socials i ensenyar-los a prendre el control de qui són a Internet

 • Srop ciberassetjament

  L’escola, contra el ciberassetjament

  El ciberassetjament pot passar fàcilment desapercebut dins els centres educatius, però els educadors teniu eines a l’abast per poder-lo identificar i combatre’l des de l’aula

 • Actualització Google Drive

  Tornada a l’escola amb actualització de seguretat per a Google Drive

  El 13 de setembre del 2021, Drive aplicarà una actualització de seguretat que canviarà els enllaços d’alguns arxius compartits a través de la plataforma. L'actualització de seguretat s'aplicarà de forma predeterminada i els usuaris de Drive no hauran de dur a terme cap acció.

El programa Internet Segura, vinculat a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i alineat amb el programa de la Comissió Europea Estratègia per a una Internet millor per a nens i nenes, us ajuda a resoldre possibles conflictes o problemes que poden sorgir quan teniu menors a càrrec que usen Internet de manera habitual, ja siguin ordinadors, telèfons mòbils, tauletes o videoconsoles.

El nostre objectiu és aconseguir que, precisament, els menors emprin les noves tecnologies d’una manera satisfactòria i segura. Per això posem a la vostra disposició recomanacions i materials en aquesta línia, que també trobareu als apartats de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya Xtec i EDU365.cat, així com la possibilitat d’adreçar-nos preguntes, suggeriments o peticions de xerrades.