Nom i Cognoms *

  Correu electrònic *

  Assumpte

  Missatge

  Les dades personals que vostè ens faciliti formaran part d’un fitxer titularitat de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, així com transmetre-li comunicacions comercials dels nostres serveis. Aquesta informació li podrà ser enviada al seu compte de correu electrònic o a través d’altres mitjans electrònics equivalents.

  Marqui aquesta casella si no vol rebre comunicacions comercials

  Així mateix, l’informem que les seves dades podran ser comunicades a tercers col·laboradors i entitats públiques (com la Generalitat de Catalunya) involucrats en la prestació de serveis de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, en cas que l’usuari ho autoritzi degudament mitjançant les caselles de sol·licitud pertinents.

  Marqui la present casella si desitja que les seves dades personals siguin comunicades a les ressenyades entitats

  Si vostè no desitja que les seves dades personals siguin tractades, per favor, indiqui'ns-ho utilitzant el següent mitjà assenyalat, en particular exercint els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant carta dirigida a la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, Carrer de Salvador Espriu, 45-51 08908 L'Hospitalet de Llobregat o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic protecciodades[arrova]cesicat.cat. En qualsevol cas, l’Usuari s’haurà d’identificar corresponentment mitjançant DNI i definir la seva sol·licitud.

  Pots usar també els diferents canals que tenim a les xarxes socials: