T’esperem a la Ciutat dels Somnis

Un any més, Internet Segura participa en aquesta activitat nadalenca

Reserva aquestes dates: 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre! Per què? Perquè Internet Segura serà present a la Ciutat dels Somnis, la cita lúdica nadalenca de la ciutat de Barcelona. Com? Amb un estand en què, a través d’un joc interactiu, els nens i nenes que hi participin podran conèixer els secrets de la ciberseguretat i ajudar a capturar un malvat personatge que vol atacar tots els dispositiu connectats de la ciutat. Una ciberaventura a la ciutat que farà que els nens al·lucinin. No et donarem més pistes, hauràs de venir a comprovar-ho i trobar aquest personatge tan malèvol. A més a més, els més petits podran gaudir d’un espai lúdic per pintar digitalment i fer trencaclosques. Ja ho tens anotat a l’agenda? Serem a la zona del Parc Tecnològic (estand 19, Palau 1).

L’any passat, per l’estand convertit en laboratori de ciberseguretat, hi van passar més de 4.000 nens i nenes que van poder experimentar com es treballa la seguretat de manera lúdica i segura. I mig miler de pares van contestar un qüestionari sobre l’ús que fan els fills de les noves tecnologies.

L’edició de 2018 de la Ciutat dels Somnis inclou més dies, més espais i més experiències per gaudir de les professions que es poden trobar a les ciutats. Enguany és el segon que aquesta cita nadalenca pren el nom de Ciutat dels Somnis, recollint el guany de l’antic Festival de la Infància. Els nens seran, com cada any, els autèntics protagonistes.