Cinc articles per consolidar la seguretat i la protecció a Internet

La transformació digital accelerada obliga a conèixer nous conceptes.

Coincidint amb el Dia de la Internet Segura, us proposem cinc articles imprescindibles per assolir el repte d’esdevenir ciutadans digitalment protegits a la xarxa. IoT, telèfons intel·ligents, compres en línia, xarxes socials i ciberseguretat: un còctel que hem de saber gestionar de manera segura per no ser víctima de fraus o d’enganys.


Què hem de fer quan un IoT entra a casa? Quines precaucions cal seguir? Són tots iguals de segurs? Les respostes a aquestes preguntes ens han de fer pensar. 

Més info

Els telèfons intel·ligents són, sovint, una extensió de les nostres vides. I, com a tals, també han d’estar en forma. Saps com has de vetllar per la salut del teu dispositiu?

Més info

Genís Margarit reflexiona, en aquesta entrevista, sobre la ciberdelinqüència i la ciberseguretat, i l’impacte que tot plegat té sobre les nostres vides.

Més info

Abans, durant i després del procés de compra per Internet hem de tenir clares una sèrie de qüestions que minimitzaran els riscos d’experimentar episodis de frau digital.

Més info

Els ‘sharenting’, o compartició (excessiva) d’imatges dels fills a les xarxes s’ha convertit en una font de riscos que  es pot evitar de diverses maneres.

Més info