Dimarts 13 de juliol: Ciberseguretat per al comerç i la restauració

Webinar Cambra Terrassa

La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

13 de juliol, de les 10:00 a les 11:00h
Plataforma digital
Cambra de Comerç de Terrassa

Inscriu-t’hi

La Cambra de Comerç de Terrassa, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ofereix una sessió formativa sobre la ciberseguretat per al comerç i la restauració, dins el marc del programa Acelera PYME de Red.es (Cámara de España).

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur, en què s’emmarca aquest seminari, una iniciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

A mesura que augmenta la necessitat de digitalitzar el nostre negoci per fer-lo més competitiu, augmenta la necessitat de protegir-nos davant les amenaces a la que la xarxa ens exposa. La gran majoria de les PiMes cauen a l’error de pensar que pel seu volum de negoci, les seves dades de negoci i les dades dels seus clients i no generen interès pels ciberdelinqüents, i per aquest motiu decideixen no invertir en millorar la seva seguretat. El seminari abordarà els principals perills i exemplificarà les bones pràctiques necessàries per protegir-nos davant aquestes amenaces. Durant la jornada es posarà en valor la ciberseguretat com a element clau per mantenir i enfortir la confiança en els negocis. L’empresa Microblau il·lustrarà pràctiques de ciberseguretat empresarial com a cas d’ús.

Comptarem amb:

  • Josep de la Casa, formador de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.
  • Jaume Mercader, Director General de Microblau.

Més informació