Ja som a La Ciutat dels Somnis!

Veniu al nostre estand a aprendre sobre civisme a la xarxa mentre jugueu

Ha començat una nova edició de La Ciutat dels Somnis, un dels esdeveniments del Nadal barceloní que és tota una tradició, i molt esperat sobretot per part de la canalla. Les activitats que hi trobaran estan pensades per a infants de 0 a 12 anys, Internet Segura, com cada any, no falta a la cita. Al nostre estant hi trobareu informació útil sobre ciberseguretat i civisme a la xarxa, però també tres jocs que hem creat expressament per a l’ocasió.

Els més petits podran experimentar i tenir un primer contacte amb la tecnologia, a través d’unes tauletes tàctils que els permetran pintar els quatre robots d’Internet Segura: Linus, Aio, Java i Buntu. Els que ja hagin fet 6 anys, i si encara no han arribat als dos dígits, els convidem a intentar “escapar-se de la taula”, participant en un joc de pistes que els portarà a descobrir un missatge sobre el futur d’Internet. I per als que tinguin 9 o més anys els hem preparat un joc de taula titulat Qui? On? Com? en què hauran de fer de detectius sobre un cas de ciberassetjament. No us preocupeu ara pels mecanismes dels jocs, perquè el nostre equip de monitors us atendrà i us resoldrà tots els dubtes. Les tres propostes les englobem amb el nom A Internet, amb civisme. Tot@s hi guanyem, i tenen per objectiu fomentar el respecte, el civisme i el sentit crític en l’entorn digital.

Les partides duren entre 10 i 20 minuts. Mentre la canalla s’ho passa bé amb els jocs, els pares i mares que ho vulgueu podeu respondre una enquesta que tenim preparada relacionada amb el civisme digital i l’ús dels dispositius per part dels vostres fills i filles. 


On ens trobareu

La Ciutat dels Somnis, on trobareu activitats relacionades amb la música, els esports, la gastronomia, la tecnologia, la ciència o l’art, té dos grans apartats: La Ciutat i el Pavelló Esportiu. L’estand d’Internet Segura és el número 12 de La Ciutat.

Veniu a conèixer-nos i passar-ho bé!

La Ciutat dels Somnis
Del 27 al 30 de desembre del 2019 i del 2 al 4 de gener 2020, de 10 a 20 h
Recinte Montjuïc
Palaus 2 i 3 (Pl. Univers), Barcelona.