Adolescents.cat engega un concurs de “memes” en el marc del Safer Internet Day

El guanyador o guanyadora rebrà un iPad amb 1 any de Netflix i Spotify!

capçalera del web adolescents .catAprofitant que el passat dimarts 5 de febrer va ser el Safer Internet Day, Adolescents.cat va decidir afegir-se a la celebració amb una de les seves especialitats, els “memes”. Però aquest cop no està a les seves mans fer-los, sinó a les vostres.

Adolescents.cat ha obert un concurs on tots els joves entre 14 i 25 anys hi poden participar. El millor? La guanyadora o guanyador rebrà un iPad amb 1 any de subscripció a Netflix i Spotify.

Es tracta de fer fins a 3 “memes” tractant algun dels següents temes:

El dia 20 de febrer a les 23:59h es tancaran les inscripcions i un jurat escollirà els millors “memes”. Aquest estarà integrat per autèntics experts i expertes del tema: @elracodelhipolit (el compte de “memes” en català amb més seguidors), dues periodistes d’Adolescents.cat i dues persones d’InternetSegura.cat. El guanyador o guanyadora serà escollit per votació popular i es donarà a conèixer el dia 26 de febrer.

Animeu-vos a participar, que hi sortirem guanyant totes i tots! A Adolescents.cat us expliquen com fer-ho, així com totes les bases del concurs.