Dimarts 11 de maig: La Ciberseguretat a les empreses

La ciberseguretat a les empreses: protecció del negoci i de les seves dades

11 de maig, a les 18:00.
Plataforma digital
ACEB – Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà

Inscriu-t’hi

ACEB – Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ofereixen una sessió formativa sobre com digitalitzar un negoci per fer-lo cibersegur, en col·laboració amb Foment del Treball, dins del programa Digitalitza’t, dedicat a l’impuls de la transformació digital de les pimes.

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur, en què s’emmarca aquest seminari, una iniciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

La sessió de Ciberseguretat a les empreses es dedicarà a exposar els reptes tecnològics que encaren les companyies, oferirà consells d’actuació, informarà sobre recursos per protegir els negocis i fer-los cibersegurs i es presentarà un cas d’èxit.

Comptarem amb:

Programa

  • 18.30h – Cas d’èxit amb Matias Oliver, del Centre Informàtic del Berguedà (CIB).
  • 18.40h – Recursos de Ciberseguretat per a empreses. Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Foment del Treball i ACEB. 
  • Torn de preguntes
  • 19.00h  – Tancament