Dijous 13 de maig: La Ciberseguretat a les empreses

La ciberseguretat a les empreses: Digitaliza el teu negoci. Fes-lo cibersegur

13 de maig, de 12:00h a 13:00.
Plataforma digital
22@network BCN

Inscriu-t’hi

22@NETWORK BCN i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ofereixen una sessió formativa sobre com digitalitzar un negoci per fer-lo cibersegur.

La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que treballadors i empreses prenguin precaucions i es formin.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya promou la campanya #NegoCibersegur unainiciativa que es dedica a fer arribar a les empreses recomanacions i coneixements bàsics per protegir el seu vessant digital. La plataforma ofereix un seguit d’eines i suggereix les actuacions necessàries per afavorir i vetllar per la ciberseguretat empresarial.

El webinar

La sessió formativa tractarà els reptes tecnològics que encaren les companyies, oferirà consells d’actuació i brindarà eines, recursos i coneixements bàsics i necessaris de ciberseguretat aplicats a l’entorn empresarial.

Comptarem amb:

Programa

  • Dispositius de feina, a punt!
    Com preparar els aparells informàtics per evitar ensurts i combatre els perills que comporta la incorporació dels dispositius personals a l’entorn laboral.
  • Ciberseguretat: sinònim de confiança
    Com generar un mercat de confiança digital entre proveïdors i clients? Certificats digitals SSL per a la web, sistemes de pagament i facturació electrònica segurs, polítiques de protecció de dades, etcètera. 

Més informació.