Més de 2.000 nens i joves a l’estand d’Internet Segura de la Ciutat dels Somnis

El joc ‘Ciberaventura a la ciutat’ va ser un dels al·licients de l’edició d’enguany

Internet Segura va estar present, per segon any consecutiu, a la Ciutat dels Somnis. L’estand de 2018, sota el lema ‘Ciberaventura a la ciutat’, es va convertir en un ‘escape room’ virtual amb un videojoc que plantejava un ciberatac en massa a tots els dispositius electrònics de la ciutat de Vilabot.

Per l’estand hi van passar més de 2.000 nens i joves, la meitat dels quals van participar activament en el joc. La resta van dur a terme altres activitats programades, com ara les pantalles tàctils i el trencaclosques gegant. Val a dir que gairebé el 57% dels participants van ser nois, i una mica més del 43%, noies.

Per la Ciutat dels Somnis d’enguany, la segona que es feia amb el nou format evolucionat de l’antic Festival de la Infància, hi ha passat gairebé 25.000 persones. Les activitats relacionades amb la tecnologia, la ciència, l’art, l’arquitectura, la cuina i el periodisme són les que han acumulat més visites i més cues. I, evidentment, el pavelló esportiu (amb el rocòdrom, la pista de patinatge, el simulador de descens d’esquí o els estands del Barça i de l’Espanyol) també va concentrar un important gruix de visites per part de la canalla.