Ja és aquí el Dia de la Internet Segura!

Amb el lema ‘A Internet, amb civisme’, proposem activitats per als centres educatius, les famílies, els joves i el conjunt de la ciutadania

El Dia de la Internet Segura (en anglès, Safer Internet Day, SID) és una jornada que es commemora a uns 150 països i és un moment idoni per recordar la importància de la ciberseguretat, així com també del civisme i el respecte a la xarxa. Aquest 2020 s’escau el dimarts 11 de febrer, i el nostre lema és A Internet, amb civisme.

Des del programa Internet Segura de l’Agència de la Ciberseguretat de Catalunya hem pensat diverses activitats i elaborat materials que us podeu descarregar per tal d’aprendre i reflexionar sobre civisme a la xarxa i ciberseguretat d’una manera divertida i entretinguda. En aquest enllaç trobareu tots els detalls de les activitats i els materials descarregables, així com més informació sobre la jornada.

Us convidem a seguir el Dia de la Internet Segura i a compartir les activitats que feu o els vostres comentaris a través de les etiquetes #InternetAmbCivisme i #SID2020. Fem, entre tots i totes, una Internet cívica i segura!